Hoofdmenu

WAAROM EEN STICHTING GOEDNIEUWSGOES?

Gezamenlijke Goese kerken organiseren met regelmaat activiteiten die de verbreiding van het evangelie van Jezus Christus als doel hebben.

Die activiteiten, veelal in de open ruimte, mogen zich verheugen in een vaak overweldigende belangstelling van het publiek. Duizenden luisteraars en deelnemers komen af op bijv. Kerst bij de Maartensbrug, de Lichtjestour Goes-Oost, Kerst bij de Stenen Brug, de Hollandsche Hoeve Openluchtdienst, etc.

Die toeloop brengt echter ook nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Met name de aansprakelijkheid en verzekerbaarheid zijn aandachtspunten. De kerken hebben in 2019 besloten, de risico’s bij dit soort evenementen samen te dragen.

Daartoe is een stichting opgericht (stichting GoedNieuwsGoes). De grootschalige activiteiten worden voortaan georganiseerd onder de paraplu van deze stichting. En de risico’s worden verzekeringstechnisch afgedekt via de stichting.

De kerken hopen zich op deze wijze onbelemmerd te kunnen wijden aan hun taak om het evangelie bekend te maken in de wereld.

 

Het bestuur

 

Joomla Template by Joomla51.com